Заполните простую форму и наш менеджер Вам перезвонит

      Оставьте заявку, мы отправим прайс Вам на почту

      Блог

      Як працюють фізичні навантаження?

      Люди, які займаються спортом регулярно, напевно скажуть вам, що почуваються чудово як фізично, так і емоційно.
      Це відбувається тому, що під час фізичних вправ у мозку виробляються нейромедіатори, які відповідають за гарний настрій та зменшують вміст у крові гормону стресу – кортизолу.

      Ось як працюють фізичні навантаження:
      1. Вправи зменшують занепокоєння. Дослідники з’ясували, що після виконання комплексу вправ, електрична активність м’язів зменшується. Люди стають спокійнішими.
      2. Вправи допомагають розслабитись. Одне тренування знімає напругу на 90-120 хвилин. Деякі називають це післятренувальної ейфорією чи ендорфінною відповіддю. Втім, у тому, що ви розслабитеся, а ваш настрій
      покращиться, буде винний не тільки ендорфін, а й багато інших нейромедіаторів.
      3. Вправи підвищують самооцінку. Спробуйте згадати свої відчуття після тренування. Зазвичай після занять ми хвалимо себе за виконану роботу і за те, що не полінувалися і пішли до спортзалу. І рівень стресу падає.
      4. Вправи покращують апетит та якість їжі. Люди, які регулярно тренуються, як правило, більше їдять та віддають перевагу корисній їжі. Повноцінне харчування допомагає організму успішно справлятися зі стресом та його наслідками.
      Отже, ми вкотре переконалися, що регулярні фізичні навантаження покращують настрій і допомагають боротися зі стресом. Будьте здорові і чекаємо на тренування!

      Поделиться:
      Назад 02.03.2023