Заполните простую форму и наш менеджер Вам перезвонит

      Оставьте заявку, мы отправим прайс Вам на почту

      Блог

      Як допомагає практичний досвід виходу в боксерський ринг в тренерській кар’єрі?

      Будь-який досвід – це сукупність всіх знань, умінь і навичок, отриманих протягом життя. Так ось, боксер, який боксував на професійному рингу здобув неоціненний досвід і тільки такий тренер може поділитися реальними навичками ведення бою.

      У Theodoros працюють боксери, які безпосередньо брали участь в боксерських поєдинках. Вони вважають, що тільки боксер, боксує в рингу, має право вчити боксу інших.

      Сергій Федченко:

      «Найголовніший досвід, отриманий в боксі – почуття, які відчуваєш на професійному рингу. Розуміючи природу цих відчуттів, легше налаштувати спортсмена психологічно, підібрати потрібні слова – де заспокоїти, де підбурити. Хочу також відзначити, що існує якась особливість хорошого тренера: як правило, кращий тренер не найуспішніший боксер, але ці люди як професіонали безцінні. Вони отримали свій практичний досвід в рингу і роблять зірками інших, у них талант до виховання і підготовці кращих. »

      Ярослав:

      «На війні командує той полководець, який сам вміє воювати. Ти можеш знати що робити, тільки якщо сам був там. Так і в боксі – неможливо вибудувати стратегію бою, не знаючи коли захищатися, коли наступати, а коли відступити. Боксуючи в рингу ти знаєш, що сила удару не завжди повинна бути максимальною – іноді варто поберегти сили, а іноді напружитися і вкласти весь максимум в один удар. Ще одна сильна сторона практика – розуміння психології боксера: не завжди людина в відповідальний момент може впоратися з хвилюванням і це та частина знань, яка напрацьовується під час справжньої сутички між суперниками. Саме такими секретами ділишся зі своїми підопічними. »

      Максим:

      «Мій практичний досвід в спорті дає можливість оцінити наскільки ті чи інші вправи дають результат. Роки тренувань і підготовок до бою показали що саме приносить максимальну користь, а що є малоефективним в процесі формування навичок.

      Тільки Оточі техніку, ти можеш перейти на наступний рівень – використання логіки в процесі ведення бою. Технічні прийоми і комбінації автоматично вбудовуються в стратегію здобуття перемоги. Саме в цьому і криється результат.

      Загалом, моя діяльність дозволяє визначити що працює краще, а що сумнівно. Конкретика справи! »

      Святослав в своїх висловлюваннях був дуже категоричний:

      «Неможливо відпрацювати техніку без практики. Тренером по боксу може бути тільки боксер, а боксером може називатися лише той, хто має досвід бою в рингу! »

      Отже, запитавши у наших тренерів як їм допомагає кар’єра боксера в тренерській діяльності, ми прийшли до єдиної думки – тренером з боксу може бути тільки боксер, який отримав практичний досвід!

      Поделиться:
      Назад 21.01.2021